
ГРИБИ: ЇСТИ ЧИ НЕ ЇСТИ?
Для любителів тихого полювання цей рік видався вдалим. Особливо порадував вересень: дощі, тепло. Гриби й полізли – що в соснових масивах, що в березняках. Не забарились і грибники: інколи на квадратний кілометр лісу їх було хіба трохи менше, аніж білих грибів… Дехто «відводив душу» і робив запаси на зиму (грибів не було, по суті, три роки), дехто активно торгував ними при виїзді з Іванкова, а то й у Києві. А хтось просто отримував задоволення…
Повністю із змістом даної публікації можна ознайомитися в форматі PDF. Передплачуйте таку можливість.
Ольга РОЗУМЕНКО.
На знімку: білі гриби, які ще не знають, що вони «брудні»…
Фото автора.