ДІЛІТЬСЯ КУЛІНАРНИМИ РЕЦЕПТАМИ – СВОЇМИ ТА «БАБУСИНИМИ»!..
Тема ця – не нова і, як показує життя, майже вічна: коли гарні господині діляться своїми улюбленими кулінарними рецептами з іншими. Адже коли жінка вміє чудово готувати – це щастя не лише для неї самої та членів її родини. Це ще й неписаний споконвічний обов’язок ділитися своїми знаннями та майстерністю в цій справі з іншими, хто теж прагне кулінарного самовдосконалення. Отут і приходять сьогодні на поміч інтернет, друкована преса та інші форми розповсюдження інформації.
Вступивши у новий 2021 рік, редакція «Трибуни праці» запланувала регулярне публікування простих і не дуже (на всяк смак), дешевих у приготуванні (й дорогих теж), сучасних і «бабусиних» кулінарних рецептів. І популярних у наших краях, і якоюсь мірою навіть екзотичних для багатьох землячок-господинь. Зокрема, це буде особливо корисно для молодих хазяєчок, які завжди прагнуть бути «на рівні», як то мовиться…
Запрошуємо до обміну такою інформацією й досвідом на сторінках нашої газети усіх господинь Іванківщини! Кожен рецепт (дуже бажано – з якісним ілюстративним фото страви чи кулінарного виробу) буде опублікований з обов’язковим посиланням на того/ту, хто його надіслав/передав/повідомив редакції.
А зробити це зовсім не складно. Не обов’язково надсилати описи приготування своїх «коронних» та улюблених страв у письмовому вигляді поштою (хоча й цей варіант можна використовувати): сьогодні масово доступні різні способи комунікування. Наприклад, можна надсилати їх месенджером на сторінки у Фейсбуку – «Трибуни праці» та мою особисту; можна – Вайбером на номер моб. тел. 097-741-39-88; можна – на е-mail trybuna@ukr.net. Тобто, як кому доступніше і зручніше.
А можна просто зайти в редакцію особисто, якщо дозволяють обставини. Так буде ще результативніше: після спілкування з нашими працівниками можемо підготувати навіть окрему, цікаву багатьом, публікацію про вмілу господиню.
Протягом року ми обов’язково міркуватимемо ще й над тим, яким чином покращувати зв’язок між активними в цьому плані господинями та редакцією. Найвірогідніше, що зберемо їх у себе ще й на зустріч за «круглим столом», проведемо спільну дегустацію творінь рук їхніх, сфотографуємо для газети й на згадку, обговоримо не лише питання кулінарії. Адже активні жінки не байдужі, як правило, й до інших питань нашого сьогодення. А карантинні ковідні обмеження – не вічні…
Для почину вміщуємо сьогодні на 7 стор. добірку різних кулінарних рецептів. Котрі сподобаються, віриться, багатьом. Взяті зі сторінок деяких наших землячок у ФБ, з інших джерел в інтернеті, вони завжди можуть добряче виручити святковий і буденний стіл будь-якої господині.
Надалі, наголошую ще раз, всі рецепти будуть публікуватись «іменними», а по можливості та за бажанням авторів-популяризаторів – ще й з їхніми фото.
Як ви ставитесь, наші любі читачки, до такої ідеї?
Проголосуйте за неї потоком спрямованих до нас рецептів смачних і корисних страв!..
А, можливо, у когось будуть ще якісь пропозиції щодо розширення творчої співпраці між редакцією і читачами газети? Що розширюватиме і тематику нашого видання. Адже двом штатним журналістам вкрай нелегко робити кожен її номер цікавим і корисним для різних категорій передплатників, а от коли великим гуртом вести таку тему – це буде зовсім інша справа. Бо разом – ми сила!..
Павло СМОВЖ.